PC Maasland is een club van enthousiaste Porsche bezitters die van mening zijn dat je samen meer plezier aan je hobby kunt beleven dan in je eentje. Vandaar dat in 2003 een aantal Porsche bezitters uit de omgeving van Stein (L) de hoofden bij elkaar hebben gestoken en een club (organisatievorm: vereniging) hebben opgericht nml. PC Maasland.

Hoofddoel is het kweken van een goede band tussen eigenaren van Porsches. Dit wordt gedaan op verschillende manieren zoals het rijden van vooraf uitgezette toerritten, het bezoeken van beurzen en/of automusea, avondritten maar ook circuitbezoek en technische bijeenkomsten behoren tot de mogelijkheden. Tevens staat er ieder jaar een (toer)activiteit op het programma voor mensen die het in onze maatschappij niet zo gemakkelijk hebben.
Zoals gezegd, het kweken van een goede band vinden we erg belangrijk. Wij zijn van mening dat dit in een opbouwfase het beste lukt in een kleinschalige omgeving. Vanwege dit kleinschalige karakter en de te overbruggen afstanden zal de club opereren op regionaal/provinciaal niveau (Limburg).

In 2013 bestond onze Club 10 jaar en konden we trots melden dat we meer dan 70 leden hadden. En we groeien nog steeds elk jaar. De diversiteit aan activiteiten en de gezellige afsluiters dragen hier zeker aan bij.
Op deze site kunt U meer info vinden over onze club, waaronder foto’s en de volgende activiteit. Is uw interesse gewekt, meldt U dan via de contactpagina.

Namens het bestuur,
Marco Schepers, Voorzitter.

Agenda

(Foto)verslagen

Bestuur

Contact